Inloopmiddag kinderboekenweek 2016

Zie hieronder informatie uit de nieuwsbrief van 3 oktober 2016:

Woensdag 5 oktober starten we met het Kinderboekenweekproject "Voor altijd jong". Het is een project waaraan we met het hele IKC deelnemen. Bij de start van het project worden de leerlingen (na een gezamenlijke opening) in groepen uitgedaagd voor een fotospeurtocht door de school. U mag tijdens de inloopmiddag op donderdag 13 oktober van 14.00 tot 15.30 kijken in alle klassen. U kunt dan zien wat we hebben gedaan en gemaakt. De fotospeurtocht is dan ook nog te bekijken.

Tijdens de inloopmiddag houden we een kinderboekenruilmarkt. Voor de ruilmarkt zijn we op zoek naar boeken die thuis niet meer gelezen worden maar nog wel in goede staat zijn. Tijdens de ruilmarkt krijgen alle leerlingen, die een boek hebben ingeleverd, de kans om een ander boek uit te zoeken. De boeken die overblijven zullen we naar het zwerfboekenstation aan de Willem Koopsweg brengen. Boeken mogen ingeleverd worden bij de eigen leerkracht.

Koopt u tijdens de Kinderboekenweek een boek bij een Bruna winkel? Als u het kassabonnetje bij ons inlevert mogen we voor 20% van het totaalbedrag aan boeken uitzoeken voor onze schoolbibliotheek.

Aankomende activiteiten