Nieuws

Actief na schooltijd

vrijdag 2 oktober 2015 - Donderdag 1 oktober kregen we op school een geheimzinnige doos van Dieuwertje Jansen van het Brede School Team. In de doos zat een usb-stick met een film en een brief voor alle groepen. Het ging allemaal over de nieuwe website!

Op deze site vind je alle activiteiten die het Brede School Team aanbiedt. Door je aan te melden op www.actiefnaschooltijd.nl kun je jezelf voor verschillende activiteiten inschrijven. Overleg dit wel even met je ouders, zij moeten instemmen met je aanmelding. Je kunt ook je ouders vragen om zich aan te melden, dan kunnen zij jouw inschrijvingen in de gaten houden. Onder de eerste 500 aanmeldingen bij de site wordt een prijs verloot: een dag naar een pretpark in de buurt met de hele klas! Je kunt zoeken op verschillende soorten activiteiten, maar ook op alle activiteiten die in de Wijk worden georganiseerd. Zo is er op 16 oktober in de bibliotheek van de Wijk een gratis Raar maar waar-middag voor kinderen van groep 3 t/m 8. Je kunt van 14.00 tot 17.00 uur met Yke Stiksma proefjes doen, een goocheltruc leren en je ogen voor de gek houden met onmogelijke figuren. In de herfstvakantie kun je gratis meedoen met Sporttour 2015: een mix van bekende en vernieuwende sporten. Het is in Sporthal de Slenken. Van 10-11 uur is het voor kinderen van groep 1 t/m 4 en van 11.30-12.30 uur voor groep 5 t/m 8. Het is echt de moeite waard een kijkje te nemen op de site!

Laatste Nieuws

Cultuur Explosie De Wolden

In 2017 staat kunst & cultuur in De Wolden overal in de schijnwerpers. Ook voor alle scholen is er een explosie van cultuur. Vandaag waren de leerlingen van De Horst en het Veldboeket aan de beurt.  Lees verder lees meer