Nieuws

Afscheidsmusical groep 8

donderdag 3 juli 2014 - Ze gaan alweer weg, de leerlingen van groep 8, maar niet zonder een spetterende finale!

De afscheidsmusical 'Radio Go Go' sloeg in als een bom bij zowel de ouders en verzorgers als de opa's, oma's en alle andere leerlingen.

Radio GoGo, de razend populaire radiozender met flitsende deejays en spectaculaire supersound heeft een groot probleem. De luistercijfers zijn sinds enkele weken scherp gedaald. En omdat de luistercijfers belangrijk zijn voor de inkomsten van de radiozender, begint de musical met een spoedvergadering. De steenrijke Adriaan Flonken en zijn vrouw Angelique zijn de hoofdsponsors van Radio GoGo. Zij negeren het advies van Marcello van Duppen, 'de financiële control manager', om 'de stekker eruit te trekken'. Deze beslissing wordt toegejuicht door de andere aanwezigen. Besloten wordt om een onderzoek in te stellen. 'Een mooi klusje voor onze zoon Frederick', stelt Angelique voor. Hóe deze 'nietsnut in ruste' dit gaat oplossen zullen we later zien.

De uitvoering vond dit jaar plaats in de Havezate in de Wijk waar we allemaal ontzettend goed zijn ontvangen. Met de ondersteuning van onze eigen fantastische ouderraad werd het een avond om niet te vergeten! We willen iedereen die heeft meegeholpen hierbij nogmaals bedanken! Onze fotograaf was bij alle voorstellingen aanwezig en heeft er lustig op los geschoten. Bekijk hier het resultaat.

Laatste Nieuws

Cultuur Explosie De Wolden

In 2017 staat kunst & cultuur in De Wolden overal in de schijnwerpers. Ook voor alle scholen is er een explosie van cultuur. Vandaag waren de leerlingen van De Horst en het Veldboeket aan de beurt.  Lees verder lees meer