Nieuws

Dag juf Anneke!

zondag 25 mei 2014 - Vrijdag 23 mei hebben we afscheid genomen van juf Anneke, zij werkte voor het laatst in groep 4. Na de zomervakantie zal zij op de Esdalschool in Veeningen haar onderwijscarrière vervolgen. Natuurlijk mocht Juf Anneke niet zomaar ongemerkt vertrekken.

Alle leerlingen zongen samen met meester Frank een speciaal geschreven afscheidslied voor haar. Ook hebben we gezamenlijk een afscheidscadeau aangeboden. Ouders konden juf Anneke daarna de hand schudden en afscheid nemen. Met collega's, oud-collega's en OR/MR leden werd vrijdagmiddag in het kerkje in Echten het glas geheven. Juf Anneke fietst voortaan een stukje verder en wij wensen haar alle goeds en veel succes in Veeningen!

Maandag vetrekt juf Anneke met Sybren per vliegtuig naar Faro (Portugal) om van daar een fietstocht te maken naar Meppel. Zij heeft daarvoor onbetaald verlof aangevraagd en gekregen. Juf Anneke heeft bijna 35 jaar op De Horst gewerkt. We zullen haar energie, creativiteit, haar liefde voor leerlingen en aandacht voor alles wat met onderwijs te maken heeft missen!

 

Laatste Nieuws

Cultuur Explosie De Wolden

In 2017 staat kunst & cultuur in De Wolden overal in de schijnwerpers. Ook voor alle scholen is er een explosie van cultuur. Vandaag waren de leerlingen van De Horst en het Veldboeket aan de beurt.  Lees verder lees meer