Nieuws

De Horst en Het Veldboeket strijden om plek gemeentelijke trefbalfinale

maandag 24 november 2014 - Op woensdag 19 november vond de voorronde van het trefbaltoernooi plaats in de sporthal van de Wijk. The Headhunters van De Horst hebben de gemeentelijke finale gewonnen!

Er waren twee leeftijdsgroepen, dus er waren ook twee uitnodigingen om de gemeentelijke finale te bemachtigen. Eén voor groep 5-6 en één voor groep 7-8. Voor groep 7 en 8 hadden zich vijf teams aangemeld. Deze teams speelden allemaal vier wedstrijden. Bij groep 5 en 6 waren er twee aanmeldingen. Na twee wedstrijden kwam ook hier een winnaar uit de bus. Uiteindelijk hebben The Headhunters van De Horst de uitnodiging voor de gemeentelijke finale gewonnen door alle andere teams te verslaan. De uitnodiging voor de gemeentelijke finale van groep 5-6 is gewonnen door The Spacemonkeys van De Horst. Bij elke voorronde wordt ook het meest sportieve team verkozen. De scheidsrechters geven de teams iedere wedstrijd punten voor sportiviteit. De Fair Play Cup werd gewonnen door FC Koekie van De Horst. Zij mogen de beker een jaar lang op school houden.

Uitslag groep 5 -6

1e: De Spacemonkeys

2e: Het Veldboeket

Uitslag groep 7 -8

1e: The Headhunters

2e: De Boefjes

3e: De Sterke Konijnen

4e: FC Koekie & winnaar Fair Play Cup

5e: De Treffende Ballen

Laatste Nieuws

Cultuur Explosie De Wolden

In 2017 staat kunst & cultuur in De Wolden overal in de schijnwerpers. Ook voor alle scholen is er een explosie van cultuur. Vandaag waren de leerlingen van De Horst en het Veldboeket aan de beurt.  Lees verder lees meer