Nieuws

8e op Debattoernooi!

zaterdag 18 april 2015 - Onze leerlingen zijn vandaag (zaterdag 18 april) 8e geworden van 30 deelnemers op het basisschool debattoernooi in Papendrecht.

Voor het eerst is een delegatie van onze school naar het landelijk Basisschool Debattoernooi gegaan. De negende editie van dit toernooi vond plaats op het Willem de Zwijger College te Papendrecht. Menno, Reinder, Liz, Siemen, Arnout en Shalil hebben zich geweldig ingezet om de felbegeerde debattitel te behalen. De leerlingen hadden zich samen met juf Roelien en oud-leerling Gerben Vos goed voorbereid op het debattoernooi. De leerlingen van o.b.s. De Horst hebben veel punten gescoord op argumentatie en teamwork en alle drie debatrondes hebben ze dan ook gewonnen! Ze werden enthousiast begeleid door Gerben. Hij nam zelf deel aan het debat 'Op weg naar het Lagerhuis' in 2014. Hij heeft de leerlingen van te voren veel tips en trucs geleerd. Vanaf hier willen we alle ouders die mee gingen voor vervoer en die geholpen hebben met de voorbereidingen nogmaals hartelijk bedanken! 

Laatste Nieuws

Cultuur Explosie De Wolden

In 2017 staat kunst & cultuur in De Wolden overal in de schijnwerpers. Ook voor alle scholen is er een explosie van cultuur. Vandaag waren de leerlingen van De Horst en het Veldboeket aan de beurt.  Lees verder lees meer