Nieuws

Duik voor glijbaan

donderdag 17 december 2015 - Op 1 januari om 14.00 uur organiseert de Wijker motorclub de Antrappers weer een Unox-Nieuwjaarsduik. Iedereen kan meedoen! De Antrappers willen het liefst zoveel mogelijk deelnemers. Het is de bedoeling dat de duikers (zich laten) sponsoren voor minimaal vijf euro per persoon. Dit geld gaat naar een goed doel....

En waarom vertellen we je dit nou? Dat heeft alles te maken met de bestemming van het geld. De opbrengst van de nieuwjaarsduik 2016 is namelijk bedoeld voor een glijbaan bij zwembad De Slenken!

Een tijd geleden mochten de kinderen van De Horst hun mening geven over het zwembad en ze mochten ook goede ideeën bedenken. Daaruit kwam naar voren dat een vette glijbaan heel hoog op de verlanglijst staat van de kinderen!

Nu is dat niet zomaar gerealiseerd natuurlijk. Een vette glijbaan is VET duur! Maar dan gaan we ook maar gewoon vet hard sparen.

En iedereen kan dus meteen al een bijdrage leveren door het lekkere frisse water in te springen op nieuwjaarsdag. Een stoere actie die nog voor een goed doel is ook! En natuurlijk mogen ook alle ouders, neefjes, nichtjes, ooms en tantes, opa's en oma's meedoen. Of hun deelname afkopen door flink te sponsoren :)

Laatste Nieuws

Cultuur Explosie De Wolden

In 2017 staat kunst & cultuur in De Wolden overal in de schijnwerpers. Ook voor alle scholen is er een explosie van cultuur. Vandaag waren de leerlingen van De Horst en het Veldboeket aan de beurt.  Lees verder lees meer