Nieuws

Even voorstellen

vrijdag 29 januari 2016 - Als nieuwe medewerker van IKC de Horst wil ik mij graag even voorstellen! Ik ben Thérèse Jansen en ik ben 30 jaar.

Ik woon in Hoogeveen samen met mijn man en onze twee lieve kindjes van 13 maanden. Nadat ik de opleiding SPW niveau 3 & 4 heb afgerond, heb ik een paar jaar in de gehandicaptenzorg gewerkt. Daarna heb ik een half jaar in Afrika in een weeshuis gewerkt. Toen wist ik het: mijn hart ligt bij de kinderen! Ik heb bij terugkomst in Nederland gesolliciteerd in de kinderopvang en heb 5 jaar op verschillende kinderopvanglocaties gewerkt.

Na een jaar thuis te zijn geweest bij mijn eigen kinderen, zit ik weer vol energie om met al jullie kinderen te spelen, knuffelen, zingen, knutselen, sporten, plezier maken en gek doen! Wat ik zo leuk vind aan kinderen is dat elke dag anders is. Kinderen zijn nieuwsgierig, brengen veel gezelligheid, willen ontdekken en bruisen van energie! Het begeleiden en verzorgen is iets wat ik erg graag doe. Wat ik belangrijk vind, is overleg met u als ouder zodat we qua opvoeding op 1 lijn zitten en dat uw kind zich veilig voelt en zichzelf kan zijn. Ik ga er alles aan doen om uw kind een geweldige tijd te laten beleven op IKC de Horst!

Mocht u nog vragen hebben, stap gerust eens op me af. Groetjes, Thérèse

Laatste Nieuws

Cultuur Explosie De Wolden

In 2017 staat kunst & cultuur in De Wolden overal in de schijnwerpers. Ook voor alle scholen is er een explosie van cultuur. Vandaag waren de leerlingen van De Horst en het Veldboeket aan de beurt.  Lees verder lees meer