Nieuws

Het blijft nog even glad...

woensdag 6 januari 2016 - De ijzel lijkt aan te houden, daarom is er op donderdag 7 januari geen school. Na uitgebreid overleg en het zorgvuldig bestuderen van de weersvoorspellingen is zojuist opnieuw besloten dat er morgen op de scholen van Wolderwijs geen les wordt gegeven. Martijn Mulder, algemeen directeur van Wolderwijs, heeft dit besluit genomen.

Het is een lastig besluit, omdat de weersvoorspellingen niet helemaal duidelijk zijn over wat de aard van de ijzel, temperatuur en neerslag zal zijn morgen. Daarnaast weten we dat we u wellicht in een zeer lastige situatie brengen als uw kind morgen (weer) niet naar school gaat.

U begrijpt vast dat de veiligheid van onze leerlingen, leerkrachten en ouders de hoogste prioriteit heeft. U bent verzekerd van noodopvang voor uw kind op onze school indien dit nodig is. 

Dit bericht staat ook op de website van Wolderwijs: www.wolderwijs.nl 
 

Laatste Nieuws

Cultuur Explosie De Wolden

In 2017 staat kunst & cultuur in De Wolden overal in de schijnwerpers. Ook voor alle scholen is er een explosie van cultuur. Vandaag waren de leerlingen van De Horst en het Veldboeket aan de beurt.  Lees verder lees meer