Nieuws

Kerstfeest

donderdag 18 december 2014 - We kijken als team terug op een geslaagd kerstfeest op school. De nieuwe opzet, een samenzijn in de groepen en voor ouders/verzorgers en grootouders de gelegenheid bij te praten in het speellokaal bleek erg gezellig!

Bij aankomst kon een ieder genieten van de lichtjeskerstboom op het plein, verzorgd door Welkoop de Wijk. Meester Frank begeleidde buiten de leerlingen bij een aantal kerstliedjes. Ook door aanwezige ouders werd meegezongen. Het buffet in de verschillende groepen was heerlijk. Wat heeft u voor lekkere hapjes gezorgd! In het speellokaal zorgde de OR voor soep, worst, koffie en thee voor de ouders. De ondersteuning van de leden van de OR, het meedenken met het kerstdraaiboek en de aansturing van hulpouders, is goud waard. We hebben ervan genoten en we danken iedereen hartelijk voor alle inzet en ondersteuning. Een moment met elkaar, een hapje eten, bijpraten, sfeervolle kerstmuziek en samen zingen zorgt wat ons betreft voor een goed begin van de kerstvakantie.  We wensen ieder een gezond en goed 2015!

Laatste Nieuws

Cultuur Explosie De Wolden

In 2017 staat kunst & cultuur in De Wolden overal in de schijnwerpers. Ook voor alle scholen is er een explosie van cultuur. Vandaag waren de leerlingen van De Horst en het Veldboeket aan de beurt.  Lees verder lees meer