Nieuws

Leraar van het Jaar 2014?

maandag 1 september 2014 - Vorige week kreeg juf Hilde bericht dat zij door is naar de volgende ronde in de landelijke verkiezing voor Leraar van het Jaar 2014.

Leraar van het jaar Zoals u voor de zomervakantie vast gehoord heeft, is juf Hilde na de eerste juryronde voor de verkiezing van Leraar van het Jaar 2014 aanvankelijk met 37 genomineerden overgebleven: tien genomineerden voor het basisonderwijs, tien voor het voortgezet onderwijs, acht voor het middelbaar beroepsonderwijs en negen voor het speciaal onderwijs. Op basis van de video, haar eigen motivatie en de andere materialen die wij en de leerlingen van groep 8 hebben ingestuurd, is juf Hilde samen met nog twee andere leerkrachten basisonderwijs uit Nederland door naar de volgende ronde in de sector basisonderwijs! Wij zijn enorm trots op haar. De winnaar van iedere onderwijssector wordt op zaterdag 4 oktober in Utrecht tijdens een feestelijk evenement bekend gemaakt... Tot die tijd blijft het erg spannend! 

Laatste Nieuws

Cultuur Explosie De Wolden

In 2017 staat kunst & cultuur in De Wolden overal in de schijnwerpers. Ook voor alle scholen is er een explosie van cultuur. Vandaag waren de leerlingen van De Horst en het Veldboeket aan de beurt.  Lees verder lees meer