Nieuws

Verkeersplein

woensdag 1 oktober 2014 - Met dank aan de familie Timmerman konden de leerlingen van groep 4, 5 en 6 genieten van een verkeersplein op de parkeerplaats bij de school.

Veilig Verkeer Nederland zet zich samen met Shell in om de groepen 4, 5 en 6 de verkeersregels en situaties te laten oefenen. Natuurlijk zijn er via de verkeerslessen in de groep al veel regels besproken. Maar vandaag konden de leerlingen oefenen op een echt circuit! Op snelle skelters konden zij spelenderwijs verschillende situaties "nafietsen". Het doel van deze activiteit is de leerlingen te laten ervaren hoe het is om tijdens een praktsiche verkeersles de regels te oefenen en te bespreken. Na een uurtje trappen en spelen kregen de leerlingen een set fietslichtjes en een heerlijk ijsje aangeboden door de firma Timmerman. Het was een top-ochtend! 

Laatste Nieuws

Cultuur Explosie De Wolden

In 2017 staat kunst & cultuur in De Wolden overal in de schijnwerpers. Ook voor alle scholen is er een explosie van cultuur. Vandaag waren de leerlingen van De Horst en het Veldboeket aan de beurt.  Lees verder lees meer