Leerlingenraad

Onze school heeft ook een eigen leerlingenraad. Vertegenwoordigers van de midden- en bovenbouwgroepen vergaderen eens per maand met de directie. In deze vergaderingen wordt er gepraat over wat er leeft bij de leerlingen van De Horst en zoeken ze samen naar oplossingen. De vergadering is op de derde woensdag van de maand in de teamkamer.

Onze leerlingenraad.

Heb je een vraag of bericht aan onze leerlingenraad? Mail dan met leerlingenraadatobsdehorstdotnl

lln-raad

Nieuws van de leerlingenraad van 28 november

29 november 2016 - Hallo ouders en kinderen! We hadden het gisteren in de leerlingenraad over het Kerstdiner, zeep in de toiletten en het kerstfeest.

Verkiezing voor de Leerlingenraad

18 september 2016 - Op onze school is sinds 2009 een leerlingenraad. We vinden het belangrijk dat leerlingen uit verschillende groepen meepraten over allerlei verschillende onderwerpen. Onze leerlingen zijn medeverantwoordelijk voor de sfeer en afspraken op onze school.

Notulen leerlingenraad mei

22 mei 2014 - De leerlingenraad is weer bij elkaar geweest.

Notulen 16 januari 2014

20 januari 2014 - De leerlingenraad heeft vergaderd. We begonnen met de verjaardag van Donna. Ze trakteerde op een lekker chocolaatje. Menno moest nog even het kamertje uit voor het Cito dictee, zoals groep 3,4,5,6,7 en 8 ook hebben.

De leerlingenraad op donderdag 13 december 2012

02 januari 2013 - Op donderdag 13 december hebben wij weer leerlingenraad gehad. We hebben het gehad over: het pesten, de nieuwe kerst ideeën, het creacircuit en het gedrag in de gangen.

Notulen leerlingenraad 15 maart 2012

15 maart 2012 - 15 maart heeft de leerlingenraad van De Horst vergaderd.

De leerlingenraad van De Horst

13 maart 2012 - Op De Horst werken we met een leerlingenraad. Wij denken op deze manier de betrokkenheid van leerlingen bij onze school te vergroten.