Notulen leerlingenraad 15 maart 2012

donderdag 15 maart 2012 - 15 maart heeft de leerlingenraad van De Horst vergaderd.

Leerlingenraad 15 maart 2012-03-15

Vandaag was Annet jarig en om dat te vieren had ze brownies gemaakt, dat was heerlijk!! Maar we moesten ook gewoon vergaderen. Daar zijn de volgende punten uit gekomen.

• Veel kinderen crossen naast school door het plantsoen. In de klas wordt dat besproken door de Leerlingenraad. We zijn op zoek naar een tijdelijke oplossing buiten.
  • Er zijn veel kinderen die zich tijdens schooltijd bezig houden met sites waar de school computer niet voor dient (met name gebeurd dat door 7B) Tim bespreekt dit in zijn klas.
  • Als je iets stuk maakt kom dat dan eerlijk melden bij je meester of juf. Als je dat spannend vindt ga je naar juf Marchien
  • Leerlingen raad zou graag willen horen over de school. Iedereen mag altijd mailen naar leerlingenraadatobsdehorstdotnl.

Uit de organisatie

De ouderraad zoekt JOU!

Voor het schooljaar 2017-2018 zijn wij op zoek naar een aantal enthousiaste ouders die ons team willen komen versterken!

Schoolplein opgeknapt

Een aantal enthousiaste mensen heeft geholpen ons schoolplein van meer speelmogelijkheden te voorzien.