Notulen 16 januari 2014

maandag 20 januari 2014 - De leerlingenraad heeft vergaderd. We begonnen met de verjaardag van Donna. Ze trakteerde op een lekker chocolaatje. Menno moest nog even het kamertje uit voor het Cito dictee, zoals groep 3,4,5,6,7 en 8 ook hebben.

Een paar weken geleden hebben we foto's gemaakt voor de poster van J.O.G.G. (Jongeren Op Gezond Gewicht) met de bidonnen.  Niemand heeft de poster ergens zien hangen, maar Annet heeft de foto wel gezien. Ze zal aan haar vader vragen waar ze die poster op gaan hangen. Ook hebben we iets bedacht; een gastles over zakgeld, die de moeder van Pim kan gaan geven. Het is handig voor groep 7. Want het gaat over zakgeld en sommige kinderen in lagere groepen krijgen nog geen zakgeld. Wij vinden zakgeld wel belangrijk. Pim heeft zakgeld al vanaf groep 4, maar Ewout vindt de brugklas een goede start. Donna krijgt nu zakgeld omdat ze 10 is geworden. Juf Valentine zegt het tegen juf Tilly, juf Kirsten en juf Roelien. Het Yurls boekje (boekje waar spelletjes in staan) begint wel gewoon te worden. In elk boekje staan dezelfde spelletjes, maar dan met een ander thema. Mogen we een eigen boekje samen stellen? De leerlingenraad heeft een idee voor het crea circuit. Kunnen er ook wat nieuwe workshops bij komen. Hier zijn een paar voorbeelden: Koken, drama, fotografie, voetbal, freerun, eigen tijdschrift maken, zelf workshops geven, bonbons maken en graffity. Dit is dus wat we besproken hebben.

Groetjes, de leerlingenraad.

Uit de organisatie

De ouderraad zoekt JOU!

Voor het schooljaar 2017-2018 zijn wij op zoek naar een aantal enthousiaste ouders die ons team willen komen versterken!

Schoolplein opgeknapt

Een aantal enthousiaste mensen heeft geholpen ons schoolplein van meer speelmogelijkheden te voorzien.