De leerlingenraad op donderdag 13 december 2012

woensdag 2 januari 2013 - Op donderdag 13 december hebben wij weer leerlingenraad gehad. We hebben het gehad over: het pesten, de nieuwe kerst ideeën, het creacircuit en het gedrag in de gangen.

Het pesten: hoe erg het kan zijn om gepest te worden, ook op internet. De leerlingenraad denkt dat in de klas hierover gepraat kan worden tijdens de kanjerlessen.

De nieuwe kerstideeën: dat je nu met een strippenkaart langs de klassen moet om hapjes te halen. Met de strippenkaart kan je een hapje halen, maar ook een knutselwerkje ervan kan halen. En iedereen mag komen.

Het circuit: de leerlingenraad en de andere kinderen vinden dat er gewoon elke vrijdag van twee tot drie een creatief circuit gehouden moet worden en niet af en toe.

Het gedrag in de gangen: de leerlingenraad (en de juffen en meesters) vinden dat de kinderen te druk in de
gang doen. En dat is niet goed. Er moet beter op gelet worden.

Met vriendelijke groet, de leerlingenraad.

Uit de organisatie

De ouderraad zoekt JOU!

Voor het schooljaar 2017-2018 zijn wij op zoek naar een aantal enthousiaste ouders die ons team willen komen versterken!

Schoolplein opgeknapt

Een aantal enthousiaste mensen heeft geholpen ons schoolplein van meer speelmogelijkheden te voorzien.