Nieuws van de leerlingenraad van 28 november

dinsdag 29 november 2016 - Hallo ouders en kinderen!
We hadden het gisteren in de leerlingenraad over het Kerstdiner, zeep in de toiletten en het kerstfeest.

Kerstdiner
Het kerstdiner gaat niet door op de manier die je gewend bent, dat wisten jullie vast al. Het kerstdiner wordt anders omdat de meesters en juffen graag een feest met iedereen willen vieren. En het is anders, we gaan niet meer om een mooie boom staan zoals lang geleden bij die oude school, maar we gaan samen eten. En we doen iets met strippenkaarten. Het is natuurlijk wel leuk maar het is anders. Het wordt nu ook leuk met het kerstfeest kijk maar eens in de kerstnieuwsbrief.
Kerstfeeststrippenkaart
Je krijgt bij het kerstfeest een strippenkaart daarmee kun je allemaal spullen gratis krijgen, maar je moet het natuurlijk wel zelf uitkiezen. Je kan je ook opgeven voor een voorstelling voor het kerstfeest, bijvoorbeeld als je wilt zingen, dansen en nog veel meer, dan kun je je opgeven, meer informatie  staat in de kerstnieuwsbrief.
Zeep in toiletten
De leerlingenraad heeft het ook gehad over zeep in de toiletten. Omdat iemand uit groep 8 met een hele goede opmerking kwam. Het ging dus over zeep in de toiletten, je wilt je handen wassen in de wc en de zeep is op, dan is het toch onhandig om aan je juf of meester te vragen of je zeep mag lenen. We gaan het er over hebben met de schoonmaakster en hopelijk dat er na dat overleg wel zeep is.
Foto van de leerlingenraad
Nu is onze foto op de website nog van vorig schooljaar. We gaan de foto verversen. We gaan op 6 december met de leerlingenraad op de foto en meester René gaat die foto maken.

Met vriendelijke groet de leerlingenraad

Uit de organisatie

De ouderraad zoekt JOU!

Voor het schooljaar 2017-2018 zijn wij op zoek naar een aantal enthousiaste ouders die ons team willen komen versterken!

Schoolplein opgeknapt

Een aantal enthousiaste mensen heeft geholpen ons schoolplein van meer speelmogelijkheden te voorzien.