Verkiezing voor de Leerlingenraad

zondag 18 september 2016 - Op onze school is sinds 2009 een leerlingenraad. We vinden het belangrijk dat leerlingen uit verschillende groepen meepraten over allerlei verschillende onderwerpen. Onze leerlingen zijn medeverantwoordelijk voor de sfeer en afspraken op onze school.

We willen hen daarom ook betrekken bij sommige beslissingen. Onze ervaring is dat de leerlingenraad soms met heel verrassende oplossingen komt waar we zelf nog niet aan hadden gedacht! De leerlingenraad bestaat uit leerlingen uit groep 5, 6, 7 en 8. Uit iedere jaargroep worden twee afgevaardigden gekozen. Op dit moment zijn de verkiezingen gaande in de groepen. Op vrijdag 3 oktober, van kwart over 11 tot 12 uur, vindt de eerste vergadering in de nieuwe samenstelling plaats. De leerlingenraad vergadert altijd in de personeelskamer.

Uit de organisatie

De ouderraad zoekt JOU!

Voor het schooljaar 2017-2018 zijn wij op zoek naar een aantal enthousiaste ouders die ons team willen komen versterken!

Schoolplein opgeknapt

Een aantal enthousiaste mensen heeft geholpen ons schoolplein van meer speelmogelijkheden te voorzien.